Marcel van Deutekom


Eigenaar VDI-deuren

In 2000 is M. van Deutekom gestart met het montagebedrijf V.D.I. wat staat voor Van Deutekom Installatie. Met een ruime ervaring in het installeren en het onderhouden/keuren van overheaddeuren en andere producten, is V.D.I. zich meer gaan richten op de verkoop van de onderdelen en het trainen van degene die werken met of aan de deuren.

Onze webshop is speciaal ingericht voor eindgebruikers, particulieren en deurgerelateerde bedrijven. Om de uitgaven laag te houden gaan mensen meer zelf repareren of monteren in plaats van een dure monteur in te schakelen. De meeste groothandels leveren alleen aan deurgerelateerde bedrijven. In onze webshop zijn ca. 250 meest gevraagde artikelen voor vervanging van uw deuren. U heeft geen account nodig en u hoeft ook geen firma te zijn die gericht is op deuren. Mocht het artikel dat u zoekt niet verwerkt zijn in onze webshop, stuur dan even een mail met uw gegevens en een afbeelding naar info@vdi-deuren.nl.

Ook voor torsieveren bieden we u een uitkomst. Heeft u bijvoorbeeld 2 verschillende veren op uw deur maar u heeft liever 2 identieke veren, is uw deur aangepast in maat of systeem of is de deur in onbalans, stuur dan een mail met de gegevens van uw deur. Belangrijk is de breedte, de hoogte en het gewicht van uw deur, welk systeem en welke kabeltrommel er is toegepast.

Vanuit onze complete artikellijst hebben wij de meest gevraagde artikelen geselecteerd en dit verwerkt in onze webshop. Mocht uw onderdeel er toch niet bijstaan, neem dan contact met ons op. Wij kunnen altijd iets voor u betekenen.

ZIET U EEN ONDERDEEL ER NIET BIJ STAAN?...